Verslagen

Op deze pagina vindt u de jaarverslagen en publicaties over onze andere activiteiten naast het congres, zoals het voorjaarsberaad.

2016

• Visiedocument De kracht van verbondenheid, opgesteld ten behoeve van het jubileumcongres 2016 door een visiecommissie onder leiding van Jos van Gennip, inclusief: Een korte geschiedenis over Christelijk-Sociale Congressen, christelijk-sociale conferenties en de stichting Christelijk-Sociaal Congres, geschreven door Piet Hazenbosch (vanaf pg. 189).
  • CSC Jaarverslag 2016
  • CSC Jaarrekening 2016

• Schepping en samenleving – een duurzame relatie.Een bundel met:
    – de geschiedenis van het Christelijk-Sociaal Congres, levendig beschreven door Piet Hazenbosch.
    – artikelen over de betekenis van christelijk-sociaal denken op de gebieden van duurzaam werk en ondernemen, onderwijs en zorg, duurzaamheid tussen de generaties en internationale samenwerking van de hand van diverse bestuursleden.
  • Voorjaarsessay: Het onbehagen als sociale kwestie – door Jan Hoogland