Nieuws

Geloof in je project!

jongeren
Categorie: jongeren

Droom jij wel eens van een zin-vol project? Wil je anderen inspireren met jouw initiatief, maar heb je geen geld om het te realiseren? Dan is crowdfunding een oplossing voor jou! Geloofinjeproject is een crowdfundingsplatform met de focus op projecten rondom religie en zingeving. Op dit moment zijn er 57 projecten aangesloten (geweest) en is er meer dan €210.000,- gedoneerd aan deze initiatieven. Een waar succes!

Maar.. hoe werkt dat dan?
Crowdfunding betekent dat de crowd, een groep mensen, je project financiert. Dit zijn mensen uit je eigen omgeving, maar ook andere mensen die jouw project zien zitten kunnen investeren. Door middel van e-mail en social media benader je hen met een helder voorstel. Wil je net dat stapje extra zetten? Voeg dan een mooi filmpje of een presentatie toe over je project.

Voor een crowdfundingscampagne  start, wordt altijd bedacht hoe lang deze zal duren. Binnen deze tijd moet het bedrag binnengehaald zijn. Is het gewenste bedrag niet behaald, dan krijgen de donateurs hun bijdrage terug.

Meer weten over crowdfunding en Geloofinjeproject? Bezoek het Christelijk-Sociaal Congres en laat je meenemen door Anne Stael, voorzitter van Geloofinjeproject en eigenaar van Zien wat ontzichtbaar is. In een interactieve workshop  leert  zij je alle ins en outs van crowdfunding, zodat ook jij een succesvolle campagne kunt opzetten!

 

TERUG NAAR OVERZICHT