Nieuws

Prikkelende line up CSC 2021

congres
Categorie: congres

Na zijn zeer inspirerende aftrap op het CSC voorjaarsberaad in april zien we ernaar uit om Erik Borgman opnieuw de vloer te geven. Maar niet voordat we vele aspecten van het thema Radicaal Inclusief hebben gehoord, gezien, overdacht, aangevoeld, doorwerkt en geproefd.

Op de sprekerslijst om ons te triggeren:

  •  Aart Jan de Geus, voorzitter Goldschmeding Foundation voor Mens, Werk en Economie en onder veel andere plv. secretaris-generaal van de OESO en voormalig minister van SoZaWe.
  •  Halleh Ghorashi, VU-hoogleraar Diversiteit en Integratie en SER-kroonlid, winnaar Triumph Prize voor bijdrage aan empowerment
  • Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland en ondernemer
  • Welmoed Vlieger, Trouw columniste, spreekster, co-auteur ‘Een nieuw sociaal contract’ i.s.m. Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt
  • Zaïre Krieger, spoken word artieste, vertaalster van het gedicht van Amanda Gorman bij de inauguratie van Joe Biden

Het Congres is als vanouds vanaf woensdag na de lunch tot en met de lunch op donderdag: inclusief diner en overnachting, een boeiend interactief programma en ruimschoots gelegenheid om elkaar weer ouderwets te ontmoeten. Natuurlijk zorgt het team van Zonheuvel voor een Coronaproof setting en een uitstekende inwendige verzorging.

Reserveer een ticket

TERUG NAAR OVERZICHT