Najaarsberaad Stervenskunst

Datum en tijd

28 november 15.15 - 18.00 uur

Plaats

Kapel EO Hilversum

Kosten

Geen

Meer informatie

Veel mensen weten niet meer hoe we moeten sterven; we zijn toenemend verlegen in het aangezicht van de dood.  KRO-NCRV en EO bieden u tijdens het Najaarsberaad een middag vol interactie met alle aanwezigen. Centraal staan de ervaringsverhalen uit de praktijk rond het thema ‘Stervenskunst’.

Leo Fijen (presentator van het Geloofsgesprek en pastor) en Arjan Lock (directeur EO en presentator Ik mis je) delen hun ervaringen met gesprekken over het sterven.

Als speciale gast spreekt Ineke Koedam, expert levenseinde-ervaringen. Zij is mede-initiatiefnemer van en docent op het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Dit centrum wil sterven opnieuw een plek geven in het bewustzijn van mensen en van de samenleving als geheel.

Sanne Morren – zangeres en redacteur bij ‘Ik mis je’ –  zal samen met haar gitarist enkele luisterliedjes ten gehore brengen.

Locatie: Kapel in het EO gebouw, Oude Amersfoortseweg 79 te Hilversum.

Programma:

14.00 – 15.00 uur  RvT vergadering

14.45 – 15.15 uur  Inloop met koffie en thee voor niet RvT deelnemers

15.15 – 17.15 uur  Interactief programma ‘Stervenskunst’ met Ineke Koedam, Leo Feijen en Arjan Lock

17.15 – 18.00 uur Napraten tijdens de borrel

Deze activiteit is ook gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. U kunt aanmelden door een mailtje aan info.csc@sbiformaat.nl met ‘deelname CSC Najaarsberaad stervenskunst’ en de namen van de deelnemers.

Ineke Koedam, expert levenseinde-ervaringen

Arjan Lock, presentator ‘Ik mis je’ en directeur EO

Leo Fijen, presentator ‘Het geloofsgesprek’ en pastor

Blijf op de hoogte