17 december: Luigino Bruni, pleitbezorger van een ‘civiele’ economie

Datum en tijd

17 december 14.00-16.30 uur

Plaats

Landgoed Zonheuvel Doorn

Kosten

GRATIS voor deelnemers van bij het CSC aangesloten organisaties

Meer informatie

Econoom Luigino Bruni heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt als oorspronkelijk denker over een economie in dienst van de mens en de gemeenschap. Hij gebruikt daarvoor termen als ‘civiele economie’ en ‘economie van gemeenschap’. De markt ziet hij op de eerste plaats als ontmoetingsplek en het bedrijf als gemeenschap. Op 17 december komt hij naar Campus Landgoed Zonheuvel  om met u in gesprek te zijn over het alternatief voor de homo economicus.

Door omstandigheden kon de in april geplande lezing van Bruni niet doorgaan.  Nu mogen we hem op 17 december als gast verwelkomen. We nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.

Voor deelnemers afkomstig van bij stichting CSC aangesloten organisaties is deze middag kosteloos. Anderen betalen een bescheiden bijdrage.

Meer informatie of aanmelden? In alle gevallen graag via www.campuslandgoedzonheuvel.nl

Wilt u deze uitnodiging alstublieft verspreiden in uw organisatie?

Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Thomas More, stichting SBI en Het Instituut voor mens- en organisatieontwikkeling en is mede mogelijk dankzij een bijdrage uit het fonds van Stichting CSC  ‘Regeling bijdrage ontwikkelingskosten activiteiten ten behoeve van het CSC’.

Blijf op de hoogte