CGMV viert

Datum en tijd

29 september 12.30-17.00 uur, inclusief ontvangst met lunchbuffet

Plaats

Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort

cgmv logo 212x113

Dit jaar bestaat CGMV 65 jaar. In de afgelopen 65 jaar heeft CGMV veel zien veranderen. De opkomst en teloorgang van zuilen, tijden van opbouw van de verzorgingsstaat, tijden van reorganisatie en het zoeken naar nieuw evenwicht. Binnen CGMV zelf is ook veel gebeurd. Visies zijn gevormd, invloed is uitgeoefend. Maar dankbaarheid overheerst. Dankbaarheid omdat wij velen mochten helpen bij hun vragen en problemen, maar ook dankbaarheid voor de organisatie die CGMV nu mag zijn.

Programma
Het programma van CGMV viert is opgebouwd rond het thema: ‘Jouw stap vooruit; neem je plek in!’ .
Het thema bestaat daarmee uit twee delen:

Jouw stap vooruit
‘Jouw stap vooruit’ is onze huidige pay-off en daarmee ontzettend verbonden met de dienstverlening van CGMV. De arbeidsmarkt is in ontwikkeling en waar het zich naartoe ontwikkelt is voor een ieder lastig in te schatten. We moeten wel rekening houden met deze verandering en er ook op anticiperen.
Spreker is Jaap Jongejan (Directeur SBI).

Neem je plek in!
Omdat we geloven dat je van God de tijd, het talent en de mogelijkheden hebt gekregen om jouw leven en dat van anderen tot bloei te brengen. Deze oproep is er één van actief zijn en in beweging komen. Jij mag het zoutend zout zijn. Kortom: neem je plek in.
Spreker is Carola Schouten (ChristenUnie).

Dagvoorzitter
De verschillende programma onderdelen en ons thema zullen op cabareteske wijze worden toegelicht door onze dagvoorzitter Timzingt.

Datum: vrijdag 29 september 2017
Tijd: 12.30-17.00 uur, inclusief ontvangst met lunchbuffet
Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort

Nieuwsbrief